Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Vine a IND+I 2016, la trobada anual sobre indústria i innovació

Descobreix les tendències disruptives que transformaran el món de la mà de veus destacades com les d’en Nigel Fleming, protagonista d’una de les majors històries d’èxit mundial en emprenedoria de base científica, o en Guillermo Dorronsoro, degà de la Deusto Business School i apòstol de la ‘indústria 4.0’.

La Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans impulsem aquesta jornada amb l’objectiu de convertir-se en l’esdeveniment de referència a Catalunya en l’àmbit de la divulgació i la discussió de tendències i innovacions industrials i les polítiques d’innovació i competitivitat que les poden impulsar.

A més, volem atraure a Ca n’Alemany el talent empresarial, tecnològic i acadèmic de primer nivell per poder generar coneixement i opinió d’alta qualitat sobre aquests àmbits. viladecans-banner-web-ajunt-01

A qui s’adreça?
  • grans i petites empreses innovadores que busquin inspirar-se en nous models de creixement basats en la descoberta d’oportunitats en ecosistemes d’innovació regionals i locals. Empreses amb ganes d’explorar sinergies amb nous coneixements, governs territorials i altres empreses
  • responsables de polítiques públiques de promoció econòmica i innovació, tant per als qui estiguin a l’administració pública com en institucions del coneixement o empreses de consultoria.
  • responsables de centres tecnològics, parcs científics o grups d’investigació orientats a portar al mercat les seves descobertes.
Quan: 5 de maig de 2016
Ponents:
Inscriu-t’hi!

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE