Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Viladecans s’incorpora al programa Municipi Cooperatiu

Viladecans s'incorpora al programa Municipi Cooperatiu

Us donem notícies sobre la inclusió de l’Ajuntament de Viladecans  en el programa Municipi Cooperatiu,  un programa de difusió i sensibilització del cooperativisme de treball iniciat a principis de 2013 per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya amb l’objectiu de promoure la implicació de les administracions locals, entitats i agents econòmics i socials en la sensibilització de l’economia cooperativa al territori.

 “La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya dóna la benvinguda a tres nous ajuntaments adherits al programa Municipi Cooperatiu: El Prat del Llobregat, Viladecans i Sant Joan Despí. Aquest tres municipi, juntament amb Sant Boi -que ja es va adherir al programa Municipi Cooperatiu en el 2013- treballaran coordinadament per promocionar l’empresa cooperativa en l’àmbit local. 

Els quatre municipis adherits s’han sumat al programa de forma conjunta, amb la intenció de compartir recursos i serveis per arribar a més cooperatives i més persones emprenedores. Actualment s’està definint el pla d’acció conjunt i properament està previst que comencin les actuacions: sessions de sensibilització a l’empresa cooperativa, itineraris formatius, acompanyament en l’elaboració de plans d’empresa o els Cafès de la Federació entre d’altres. 

Si teniu interès en ampliar aquesta breu informació, aneu-hi aquí, on trobareu els objectius i  les accions  que es porten a terme als diferents municipis adherits al programa.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE