Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Viladecans lidera el ránking en alta d’empreses de la demarcació de Barcelona

Viladecans lidera el ránking en alta d'empreses de la demarcació de Barcelona

L’Ajuntament de Viladecans, mitjançant el seu Punt d’assessorament a l’Empresa (PAE), és el que més altes ha tramitat de tots el municipis de la demarcació de Barcelona exceptuant la capital catalana. 

El Punt d’asessorament a les empreses de Viladecans, ubicat al centre de Promoció Econòmica i Serveis a l’Empresa Can Calderon, ha començat el seu segon any de funcionament amb una dada excelent : liderant el rànking d’aquest trimestre com Ajuntament que ha constituit més  empreses de la demarcació de Barcelona. La dada prové de la Diputació de Barcelona, que publica trimestralment el Termómetre dels PAE.: 1er trimestre 16

L’any 2015  es va crear el PAE a Viladecans per agilitzar tots aquells tràmits necessaris per constituir una empresa, de manera que els emprenedors, pràcticament amb una sola gestió realitzada al PAE, poden legalitzar la seva activitat económica de forma gairebé  immediata.

Aixó és possible gràcies al Document Únic Electrònic (DUE), a través del qual es tramita l’alta d’empresaris individuals (autònoms), Societats de Responsabilitat Limitada (S.L.) i Societats Limitades Nova Empresa (SLNE)

L’objectiu és optimitzar temps i desplaçaments als emprenedors fent més fàcil i ràpida la constitució de les seves empreses. Aquest DUE engloba tots els tràmits necessaris per donar d’alta l’empresa, com ara l’alta a Hisenda i a la Seguretat Social, l’alta de treballadors, el registre a l’Agencia de Protecció de Dades o la inscripció al Registre Mercantil en el cas de societats mercantils, entre d’altres.

Durant el seu primer any d’experiència, el PAE Viladecans va donar d’alta 91 empreses, de les quals 79 d’empresaris individuals (Autònoms) i 12 de societats limitades.

A més d’aquest servei PAE, el centre Can Calderon ofereix orientació i assessorament personalitzat per totes aquelles persones que vulguin posar en marxa el seu propi negoci. Només s’ha de trucar a Viladecans Atenció a les Empreses, al telèfon 93 635.29.96 per sol·licitar cita amb els tècnics experts en creació d’empreses.

Igualment s’imparteixen tallers pràctics adreçats als emprenedors per tal de donar-los eines per gestionar el seu negoci. A l’agenda s’ofereixen cursos sobre l’elaboració del pla d’empresa ( el pla de màrqueting, el pla econòmic i financer, les formes jurídiques, fiscalitat, organització i RRHH) i comerç electrònic, lideratge,  formació sobre impostos, xarxes socials, recursos d’oratòria o com fomentar les habilitats comercials, entre d’altres.

Finalment us recordem que per accedir a tots aquests serveis cal ‘adreçar-se a Viladecans Atenció a les Empreses, l’oficina especialitzada en atendre les empreses, profesionals, persones emprenedores i autònomes de Viladecans, situada al centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, al carrer Andorra nº 64, que atèn de dilluns a divendres de 9 a 14’00 hores i dimarts i dijous de 16’30 a 18’30 hores.
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE