Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Una campanya en video obre la segona edició del “Viladecans Business Lab”

Una campanya en video obre la segona edició del "Viladecans Business Lab"

Comencem una nova edició del programa Viladecans Business Lab  adreçat a projectes empresarials que necessitin un periode de proves abans de sortir al mercat plenament constituïts.  Busquem projectes innovadors amb possibilitats d’esdevenir una empresa que aporti valor i ocupació a la ciutat, i oferim un laboratori de projectes, és a dir, un entorn segur des del qual testejar els productes o serveis de l’empresa en el mercat.

La data a recordar és la següent: 19 de juny, de 10:00 a 13:00 h, en Can Calderon. Aquest dia es farà la presentació de candidatures per participar en el programa.

Però abans us proposem un repte divertit: presenteu el vostre projecte a travès d’un video !!.

La campanya per donar a conèixer el programa l’hem pensat aquesta vegada com una invitació a crear un video “no professional” evidentment, sobre alguna d’aquestes temàtiques: 

  • Presentar un projecte empresarial
  • Crear un video amb les raons per les quals val la pena muntar una empresa a la nostra ciutat.
  • Mostrar els beneficis de participar en el programa Viladecans Business Lab.

Els videos entraran a formar part d’un concurs en què el guanyador serà el video més valorat, visualitzat i compartit a les xarxes.

El premi, fruit de la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Viladecans, consisteix en 4 àpats en algun dels restaurants  associats  al Gremi.  Está valorat en uns 120 euros. 

Us recordo que pot participar qui vulgui i tingui creativitat suficient per crear un video i vulgui mostrar-lo a tothom. Jugueu una estona i animeu-vos a participar.

Anar al concurs

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE