Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Trobada empresarial amb BAIE

vueloEl proper dia 23 de febrer, al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, tenim una trobada amb BAIE (Barcelona Aeronàutics & Space Association). Una plataforma que té com a objectiu promoure la Regió Metropolitana de Barcelona i Catalunya com a escenari competitiu per a les activitats relacionades amb la indústria aeronàutica i l’espai.

Actualment,  BAIE compta amb més de 90 membres entre institucions públiques i privades, entitats financeres, centres tecnològics i associacions diverses.  Tots ells treballen per a una indústria creixent, amb un Pla Estratègic, fomentant la formació de professionals i tancant contractes amb els grans actors del sector: EADS-CASA, AIRBUS, BOEING i NASA entre d’altres.

Aquesta Trobada és un oportunitat per conèixer aquesta institució, els seus objectius, funcions, els seus membres, i els seus projectes a curt, mig i llarg termini. També és una oportunitat perquè les empreses assistents puguin valorar el seu posicionament i desenvolupament en aquest sector, bé perquè ja formen part d’ell, bé perquè siguin empreses que per la seva activitat i potencial tinguin possibilitats de reorientar-se  cap a aquest sector.

Com sempre, els hi animem a assistir com a punt de trobada per a nous contactes i noves oportunitats.

Dia: 23 de febrer 2011
Horari: de 10’00 hores a 12’00 hores
Lloc: Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon
Adreça: C/ Andorra 64, 08840 Viladecans

Per participar cal omplir el següent formulari:

*Formulari d’inscripció tancat. Places exhaurides

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE