Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Tallers de tardor de l’Espai bitàgora

CooperacióUn cop més l’Espai Bitàgora obre la porta als nous tallers de tardor.

Durant el darrer trimestre de 2010 posem a la vostra disposició la nostra oferta formativa, una manera pràctica i participativa d’adquirir coneixements i de reciclar-se en temes d’interès per a la vostra empresa que, a més a més, està subvencionada 100%.

Per dissenyar l’actual programació d’accions formatives, ens hem guiat amb les necessitats que vosaltres mateixos ens heu manifestat. De la mateixa manera que el darrer trimestre vam posar èmfasi en les accions relacionades amb el màrqueting, aquesta vegada orientem la brúixola envers les habilitats directives i comunicatives – amb tres sessions ben diferents -, això sí sense deixar de banda temes dels quals tots hem de tenir coneixement, com l’aplicació de la Llei Orgànica de Protecció de Dades o les eines per a la Internacionalització de la nostra empresa, entre d’altres.

Aprendre a saber com relacionar-se (amb èxit) serà el propòsit d’una de les sessions d’habilitats. D’aquí ja anirem a parar a una de les “assignatures pendents “de molts de nosaltres: com elaborar un pla d’empresa on line.

Ja en el mes de novembre ens ensenyaran que “el temps és or” en la sessió de “gestió del temps”, per continuar amb una altra de les habilitats: com crear i tenir cura de la imatge de la nostra empresa – o de nosaltres mateixos – . Un cop fet això ja podem anar a “caçar clients” què és del que tracta un altre dels tallers.

La recta final de l’any ens obre una finestra a les “tècniques de venda”, taller que molts reclamàveu. Finalment pararem atenció a “la signatura digital” i a la “gestió de Processos”. Ja ho veus, ni ha per a tots els gustos. Els Tallers tenen un aforament limitat i estan dissenyats per un màxim de quinze assistents.

Recorda, que el 17 de novembre tens també una cita amb la jornada ‘Innov! 2010, un espai on conèixer noves oportunitats al territori, i un punt de trobada de les empreses del territori.

Per realitzar la inscripció als tallers, es pot fer a travès de l’agenda.  Allà hi trobaràs tots els Tallers amb la seva explicació i demés detalls, així com el formulari d’inscripció.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE