Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Subcriu-te al blog de les empreses de Viladecans

Subcriu-te al blog de les empreses de Viladecans

La vida econòmica i empresarial de Viladecans genera notícies, oportunitats de col·laboració, trobades … i volem que aquest dinamisme no es perdi, que creixi, que es conegui.

Un dels mitjans per aconseguir-ho és el bloc empresarial: ens proposem que el bloc sigui un reflex d’aquest àmbit viu, dinàmic, i tant important per la ciutat. Per aixó, us volem convidar a entrar al bloc, fer comentaris, explicar què fa la vostra empresa, compartir reflexions, i en definitiva, fer vostre aquest espai de comunicació entre i per a les empreses de Viladecans.

Aquest canal de comunicació, que pretén fer més proper i àgil el recolzament que les empreses requereixen per la seva gestió, complementa els serveis que el Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses Can Calderon presta a les empreses locals.

El bloc Viladecans Ciutat Empresarial funciona com a  mitjà de difusió i promoció de les empreses del municipi, facilita informació útil sobre temes empresarials, difon programes i projectes en què les empreses poden participar, informa sobre trobades, jornades, cursos i tallers que es realitzen al centre,  explica i actualitza les subvencions i ajudes de les diferents administracions, i pel fet de ser un canal bidireccional, promou la participació de les persones que, entre l’empresariat de Viladecans, tenen coses a dir.

Subscriure’s és tenir informació concreta sobre el món empresarial de Viladecans.

Subscriure’s és saber què passa a l’empresa a Viladecans.

Subscriure’s és, a més, fàcil i gratuït.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE