Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

SIL: Inserció laboral de persones amb discapacitat

1063656_hand_in_handEl Servei de Integració Laboral (SIL) del Baix Llobregat, depèn directament de la Fundació Privada ECOM, una entitat que treballa per la integració de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la vida i per la defensa dels seus drets.

El SIL està ubicat a Molins de Rei, i té també presència als municipis de Castelldefels i  Sant Andreu de la Barca. El seu principal objectiu és promoure la inserció laboral de les persones amb discapacitat de la comarca del Baix Llobregat,  orientant-los i fent un seguiment de la millora de la seva preparació professional, tenint en compte la realitat empresarial de la zona.    

D’entre les principals tasques del SIL, destaca també la gestió d’ofertes de treball realitzant la selecció de candidats i candidates més adients per a cada oferta de treball, així com el seguiment de les candidatures i, si cal, de la inserció laboral i de la seva continuïtat.

Per tal de poder aconseguir aquests objectius, el SIL-Baix Llobregat col•labora amb  iniciatives d’àmbit laboral de la zona així com amb les diferents administracions. En concret, des de l’ 1 de juliol, aquest SIL està donant suport al programa Treball Amb Suport (TAS) del Departament de Treball de la Generalitat, subvencionat també pels Ajuntaments de Castelldefels, Viladecans i Gavà, i amb el suport del centre ocupacional CAVIGA. Aquest programa contempla preparació laboral i, si és possible, una experiència de pràctiques a l’empresa amb nois i noies amb discapacitat intel•lectual dels tres municipis implicats en el  projecte.

La voluntat del SIL-Baix Llobregat és contactar amb aquelles empreses de la comarca que entenguin la Responsabilitat Social Corporativa com a un agent que repercuteix positivament en la seva empresa i que vulguin col•laborar amb el SIL facilitant la realització de pràctiques laborals a les persones que participen en els diferents programes i/o vulguin contractar a persones amb . discapacitat en la seva empresa.

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon 93 668 48 12 preguntant per Núria Gómara o el correu electrònic ngomaraj@ecom.cat

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE