Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Ruta de la tapa 2.0: passaport virtual, tapes reals

Imagen1reducUna de les novetats de l’edició de la Ruta de la Tapa d’aquest any reforça l’aposta de Viladecans per la innovació,  la tecnologia i la participació activa de tothom a través de les xarxes socials: és la Ruta 2.0, www.larutadelatapaviladecans.es

La Ruta 2.o permet fer ús del passaport virtual amb Gowalla, votar la millor tapa 2011,  guanyar regals als participant en la seva gincana, enviar suggeriments o receptes de tapes elaborades amb productes de proximitat i que es vulguin compartir amb la resta d’usuaris de les xarxes socials i de la web de la Ruta. S’obre un nou món. Però hi ha més.

A la presentació que acaba de finalitzar a Can Calderon, una de les intervencions més esperades ha estat la de la persona que ha explicat la novedosa ruta 2.0. , en Vicente Fernández: I quan explicava les avantatges de ser-hi i participar a les xarxes socials canalitzant-ne suggerències, comentaris, regals, promocions ….., de participar-hi de manera activa, ho estava dient als empresaris de l’hostaleria de Viladecans que es trobaven entre el pùblic, però em sembla interessant fer-nos ressó perquè les avantatges són extrapolables a d’altres activitats, a moltes altres empreses, a molts altres negocia.

Diu Vicente Fernández que l’ús de les xarxes socials suposa :

* Crear canals de comunicacions bidireccional amb els usuaris
* Fidelització de clients
*Posar en marxa una campanya de màrqueting viral a la xarxa

Aixó no ens agradaria per les nostres empreses ?? I segons ha puntualitzat, amb la utilització de software lliure, el cost ha estat 0.

I per la Ruta de la Tapa 2.o , les avantatges de ser-hi a la Web són clares, doncs els permet incloure i fer accesible a tots els interessats, informacions com les següents:

* Fitxa descriptiva per cadascuna de las tapes i establiments
* Plànol de Viladecans amb ubicació dels locals
* Explicació bases dels concursos
* Patrocinadors
* Finestra oberta a Twitter
* Accés a xarxes socials
* Notícies

Aquest any la Ruta de la Tapa a Twitter, a Facebook, a la Web.

Insisteixo,  aquestes xarxes són molt dinàmiques, i ara és el moment . COm les pot utilitzar la vostra empresa???

Comparteix
    1 comentari
    1. Que pot suposar l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials a les empreses: Eficiència, flexibilitat, optimització de recursos, contacte directe amb els clients, màrqueting directe, captació de nous clients i fidelització dels actuals, etc.

    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE