Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Reempresa a la fira d’emprenedors i empresaris Biz Barcelona

Reempresa a la fira d'emprenedors i empresaris Biz Barcelona

Els dies 5 i 6 de juny, el biz Barcelona tornarà a reunir la major concentració d’emprenedors i empresaris del moment entorn de diferents espais d’assessorament, networking i inspiració.

L’objectiu és ajudar-los a accelerar la posada en marxa de nous negocis i a impulsar el creixement de pimes ja existents. Aquest any el saló dedicarà una especial atenció a l’accés al finançament, tan necessari per generar activitat econòmica i ocupació en l’actual conjuntura.

Reempresa participarà activament amb un programa d’activitats centrat en la cessió i transmissió d’empreses com una via més d’emprenedoria.

Dins de les activitats programades, us volem esmentar una de destacada: l’espai de networking matchingsreempresa. Aquí, amb 3 senzills passos pots trobar l’empresa que estàs buscant: 

  • Pas 1:  mira’t el sector i l’activitat que més s’adeqüi amb els teus interessos. Clica aquí.
  • Pas 2: reserva una cita i aprofita l’oportunitat d’emprendre sesnse fer-ho des de zero.
  • Pas 3: desprès de la teva sol·licitud, ens posarem en contacte amb tu i t’indicarem les hores disponibles per entrevistar-t’hi. Podràs concertar entrevistes de 25 minuts amb les empreses que t’interessin.

Data i horari: 6 de juny, de 10h. a 19h. a la zona de Montjuic 1, Palau 1. Organitza Cecot – Centre de Reempresa de Catalunya, i el telèfon de contacte és 93 266 74 38

A més de conferències interessants, durant els dos dies de saló els consultors i consultores de Reempresa estaran a disposició dels visitants a l’espai expositor de Reempresa, stand 312, per poder informar de les activitats que han preparat en el marc del saló així com de les oportunitats que ofereix Reempresa a l’hora d’engegar un negoci o bé dels beneficis i garanties que ofereix a emprenedors que s’estan plantejant traspassar el seu negoci.

Data i horari: 5 i 6 de juny, de 9h. a 19h., 5 i 6 de juny, a la zona de Montjuic 1, Palau 1, Nivell 0, Carrer 1, Stand 312

BIzBarcelona

Com a punt d’informació de Reempresa que som, podem facilitar-vos l’accés gratuït al recinte per gaudir de les activitats que hi tenen lloc.  Només heu d’incloure aquest codi promocional JNA3JGGX en el moment de fer l‘acreditació online.

Us hi esperem !!

 

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE