Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Red Innpulso: xarxa de ciutats de ciència i innovació

Red Innpulso: xarxa de ciutats de ciència i innovació

L’any 2011 el Ministeri de de Empresa y Competitividad (MINECO), va establir una convocatòria per reconèixer aquells municipis que tenen la innovació com a estratègia de desenvolupament.

Viladecans va ser una de les ciutats que va aconseguir la distinció de “Ciudad de la Ciencia y la Innovación”. Un distintiu que, gràcies a la feina de molts agents del territori, hem tornat a revàlidar a la  darrera convocatòria de 2013.

Els municipis  que han rebut aquesta distinció formen part de la Red Innpulso. En aquests moment som 51 pobles i ciutats de diferents comunitats autònomes que sumem esforços per identificar agents, i per definir eines i actuacions que ens permetin treballar en la configuració de ecosistemes innovadors i dinàmics  en els nostres territoris.

Les empreses, les pimes son sens dubte l’element clau d’aquest ecosistema. Per això, una de les actuacions que es preveuen és  el ” 1er Encuentro de alcaldes y pimes innovadoras locales”  a  Madrid, el dia 1 de octubre. L’objectiu és afavorir un marc de relacions entre pimes i ciutats innovadores per tal de sumar sinèrgies, contrastar experiències, i aprofitat oportunitats per el creixement dels projectes d’empreses i ciutats.

Per això,  fem públiques unes bases que pretenen ser el marc de referència per seleccionar la pime innovadora que participarà en aquest esdeveniment del proper mes d’octubre.

Dessitjem que aquest esdeveniment pugui ser del vostre interés.

Aquí trobareu les bases per participar-hi:

Bases Projectes Alcaldes-Emprendedors_cat.doc1

Bases Proyectos Alcaldes-Emprendedores_cast.doc1

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE