Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Publicació del número 32 de L’Observatori

Al llarg d’aquest mes hem anat fent la distribució a les empreses de Viladecans del número 32 de la revista quadrimestral L’Observatori, editada pel Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon.

Hi trobareu, com sempre, informació sobre empreses de Viladecans i els seus projectes, sobre empresaris i emprenedors destacables, sobre activitats i recursos a l’abast del teixit empresarial del municipi, així com informació diversa enfocada envers el món empresarial del territori.

Al final d’aquest post, us mostrem els continguts de la revista a través de la tecnologia Issuu, que permet compartir els continguts de qualsevol revista amb altres persones a qui la distribució en paper no pot arribar o prefereix accedir-hi digitalment.

Si us interessa rebre un exemplar podeu pasar pel Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, al carrer Andorra 64 de Viladecans o enviar un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic empresa@viladecans.cat amb les vostres dades postals.

Igualment, us demanem la vostra opinió sobre els temes, l’enfocament, el disseny, les notícies ….en definitiva, ens agradaria rebre la vostra opinió sobre aquesta publicació. No calen grans discursos, només un comentari en resposta a  aquest post.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE