Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Promoure l’ocupació a la indústria del Baix Llobregat

Promoure l'ocupació a la indústria del Baix Llobregat

L’Ajuntament de Viladecans participa al projecte Promoure l’Ocupació a la indústria del Baix llobregat.

Aquest és un projecte coordinat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i compta amb la participació de 25 municipis de la Comarca, entre ells Viladecans, i altres entitats com CCOO, UGT, AEBALL, la Universitat Politècnica de Catalunya, INNOBAIX i PIMEC.

La iniciativa té com a objectiu principal generar nova ocupació dins dels sectors industrials alimentari i de begudes, així com serveis logístics vinculats, a partir del coneixement de les característiques i les necessitats ocupacionals de les empreses.

El projecte està dirigit a:

  • Empreses del Baix Llobregat del sector de l’alimentació, begudes i transport vinculat.(CCAE 10-11-52)
  • Aturats joves o majors de 45 anys i aturats de llarga durada amb un nivel mínim d’estudis d’ESO o equivalent, inscrits com a demandants d’ocupació al SOC.

Qué ofereix el programa?

  • A les empreses, el programa els hi ofereix donar respostes a les seves demandes de formació, selecció i cerca dels perfils de difícil cobertura, concertació institucional i networking amb empreses i agents socioeconòmics, així com personal format per fer pràctiques en les empreses i subvenció a la contractació (de 1.200€/3mesos fins a 2.4000€/6 mesos).
  • A les persones, el programa ofereix diagnòstic i orientació per competències, formació professionalitzadora amb 250 hores lectives (beques de 150€/mes fins a 4 mesos) i entre 40 i 80 hores de practiques i possibilitat d’inserció laboral.

Si estàs interessat/da a participar pots enviar un correu a vmunozc@viladecans.cat, o al telèfon 93 635 18 04 preguntant per Verónica Muñoz.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE