Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Projecte europeu IMAILE: concurs de contractació precomercial de 3’8 milions d’euros

Projecte europeu IMAILE: concurs de contractació precomercial de 3'8 milions d'euros

El projecte IMAILE, en el que hi participa l’Ajuntament de Viladecans juntament amb altres deu socis europeus, ha identificat un repte comú entre les ciutats i regions que conformen el seu consorci: l’increment de la demanda d’aprenentatge personalitzat a l’educació obligatòria a primària i secundària.

Aquest repte serà la base d’un innovador procés de contractació precomercial de 3,8 milions d’euros que el projecte obrirà properament al mercat europeu.

El pròxim 1 d’octubre el consorci del projecte IMAILE llançarà un concurs de contractació precomercial per desenvolupar Entorns Personals d’Aprenentatge i ajudar els alumnes de primària i secundària a adquirir les competències educatives necessàries en les assignatures de Ciències, Matemàtiques i Tecnologia (assignatures STEM).

L’objectiu d’aquest innovador sistema de licitació no és adquirir la solució final, sinó finançar el procés d’investigació i desenvolupament de solucions educatives basades en TIC que donin suport als Entorns Personals d’Aprenentatge.

Per què us pot interessar participar?

Participar en el projecte IMAILE us permet desenvolupar solucions d’innovació educativa tot dialogant amb docents i alumnes a través del denominat ‘Procés de contractació precomercial’. De conformitat amb la nostra anàlisi de mercat, actualment no existeix cap tecnologia que doni resposta a les necessitats identificades pel projecte.

El procés de contractació precomercial s’estructura en 3 fases:

 Fase 1 –  Disseny de la solució (durada de 3 mesos: previst 1 de gener del 2015 – 31 de març del 2016)

Fins a 380.000 €, a distribuir entre un màxim de 8 empreses.

 Fase 2 – Desenvolupament del prototip (durada de 3 mesos: previst 9 de maig del 2016 – 11 de novembre del 2016)

Fins a 1.520.000 €, a distribuir entre un màxim de 4 empreses que hagin participat en la primera fase.

 Fase 3 – Desenvolupament precomercial del producte/servei a petita escala (durada de 7 mesos: previst 12 de desembre del 2016 – 14 de juliol del 2017)

Fins a 1.900.000 €, a distribuir fins a 2 empreses que estiguin participant des de la primera fase. En aquesta tercera, els prototips s’hauran de provar en escenaris reals: escoles de Halmstad (Suècia), Magdeburg (Alemanya), Konnevesi (Finlàndia) i Viladecans (Espanya).

Tot el procediment serà en anglès.

Si penseu que aquest procés pot ser del vostre interès, és important que tingueu en compte les següent dades:

 * Anunci d’informació prèvia publicat al TED (Diari electrònic de licitacions de la UE)

*  El 15 de setembre publicarà el Challenge Brief – on es definiran els reptes/necessitats que les solucions a desenvolupar han d’abordar

 * L’1 d’octubre es publicarà el procés de licitació al TED. Termini de 6 setmanes per presentar-hi les propostes

 * El 17 de setembre s’organitzarà un workshop de l’IMAILE a Toledo (en el marc del Congrés EC-TEL). Les persones interessades s’hauran d’enregistrar abans del 15 de setembre. Sisplau, consulteu el web del projecte i, per a més informació, contacteu amb: ellinor@euprojektkonsult.se

* El 19 d’octubre, sessió informativa per a empreses interessades a Halmstad (Suècia). Per inscripcions, sisplau, envieu un correu a ellinor@euprojektkonsult.se abans del 10 d’octubre. Per a més informació, consulteu el web del projecte

El 8 d’octubre està prevista una sessió informativa per a empreses interessades a Viladecans (13-15h – a reconfirmar). Per inscripcions, sisplau, envieu un correu a international_relations@viladecans.cat abans del 25 de setembre.

 Us convidem a visitar periòdicament la web del projecte (especialment les seccions “Supplier portal” i “ Public Tender”), on trobareu informació actualitzada sobre aquest procés. Així com, a subscriure-us al newsletter del projecte.

Contacte:

IMAILE Project manager – Ms. Ellinor Wallin: ellinor@euprojektkonsult.se

Contacte a Viladecans – Sonia Domínguez: international_relations@viladecans.cat

Invitació concurs 

“Aquest projecte ha estat finançat amb el suport de la Comisió Europea. Aquesta comunicació és responsabilitat exclusiva del seu autor. La Comissió no és responsable del l’ús que es pugui fer de la información aquí difosa”

imaile_Slogan_FINALEmblem Logo

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE