Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Programa per concretar un pla d’acció en la gestió del temps a l’empresa

tempsxtempsDes de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) ens han fet arribar una invitació per comptar amb la participació de la vostra empresa en un programa que us dona la possibilitat de gaudir sense cap cost, de les consultores de més alt nivell d’acompanyament personalitzat, elaboració d’un diagnòstic i un pla d’acció de millora d’organització dels temps de treball pel seu personal i medició dels beneficis en referència a la rendibilitat. Simultàniament gaudir de l’acompanyament grupal amb formació específica i  networking off line/ on line.

La finalitat d’aquest projecte, d’un any de durada, és promoure a tot el territori català un nou model productiu basat en  l’eficiència, amb la gestió del temps de treball i la igualtat com a eixos estratègics.

Ens basem en l’experiència d’implementació a dos municipis del Vallès durant l’any 2009, amb una alta valoració de les empreses participants, destacant que l’adopció de mesures de gestió del temps té un baix cost econòmic, incideix a curt termini en la satisfacció de les persones treballadores, així com en la productivitat i competitivitat de les organitzacions.

Adjuntem la presentació d’aquest ambiciós projecte confiant que serà del vostre interès en un moment on l’adopció d’estratègies de responsabilitat social és fonamental per al posicionament en el mercat.

El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Serà promogut per l’empresa GPF en associació amb la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), Consorci Lleidatà de Promoció Econòmica i Centro de Estudios Económicos Tomillo.

Les empreses seran seleccionades per riguròs ordre de sol·licitud

Per a més informació pot contactar amb la UPIC, tel. 93 416 95 84, e-mail upic@cambrabcn.org.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE