Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Programa per a joves i interessant per les empreses

Programa per a joves i interessant per les empreses

Des del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l’Ajuntament de Viladecans, us informem d’una nova iniciativa municipal, “Fem Ocupació per a joves, que té com a objectiu incentivar la contractació de joves de Viladecans en situació d’atur d’entre 18 i 29 anys que disposin de batxillerat, cicle formatiu de grau  mig o GESO i preferentment amb experiència laboral anterior.

La incentivació a la contractació de joves es realitzarà mitjançant una subvenció del SOC a la qual es poden acollir les empreses.

De cadascun dels contractes subscrits per l’empresa a través del programa “Fem ocupació per a joves”, el SOC subvencionarà les despeses salarials de l’empresa derivades de la contractació dels participants amb una quantia equivalent al salari mínim interprofesional per jornada complerta o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista i amb un màxim de 6 mesos.

Aquesta subvenció és compatible amb les bonificacions establertes per a cada contacte. Una vegada subscrits els contactes laborals, els joves hauran de realitzar una formació mínima de 90 hores vinculada al lloc de treball i es podrà realitzar, total o parcialment abans del contracte o de manera simultània d’acord amb les necessitats de les empreses.

 Les empreses interessades a participar es poden posar en contacte amb el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l’Ajuntament de Viladecans:

Ana Fabá Tel. 93 635 18 04

femocupacioperajoves@viladecans.cat

Per últim, agraïm la seva atenció i restem a la seva disposició per qualsevol consulta.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE