Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Aquest programa de suport a empreses amb un alt potencial de creixement està promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC,  i la presentació de candidatures per participar-hi en aquesta 2ª edició finalitza el 7 d’octubre.

Té una durada d’un any i preveu incidir en aquells elements que són claus per al creixement: estratègia comercial, finaçament, escalabilitat del model de negoci, habilitats directives, desenvolupament de nous productes i serveis, comercialització i  internacionalització.

El valor afegit d’aquest programa és, segons el nostre punt de vista,  el suport continuat en l’execució de les claus identificades en la primera fase analítica de reflexió,  estratègia  i elaboració del pla de creixement. 

Existeixen una conjunt de variables que les empreses participants en el projecte han de complir : petita o mitjana empresa amb tres o  més treballadors; amb la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona, amb una trajectòria empresarial igual o superior als tres anys, amb clara vocació internacional i voluntat d’invertir en el seu creixement empresarial.

La participació en el projecte tindrà un cost per a l’empresa de 500 € (+IVA).

Per a més informació o per fer la inscripció us podeu dirigir a la web: www.creixementempresarial.pimec.org  o contactar al telèfon 93 496 45 71 amb Marcela Véliz (mveliz@pimec.org) i Annabel  Cuatrecases (acuatrecases@pimec .org)

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE