Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Presentació del Clúster d’eficiència energètica del Baix (c2Eb)

Ens agrada molt explicar que els empresaris que formen part d’aquest clúster van iniciar la seva col·laboració gràcies al Centre Can Calderon ( ja sabeu que les bones experiències  s’han de compartir…) així que comencem pel començament: els membres del clúster C2EB es van conèixer al fòrum de cooperació entre empreses que va organitzar el centre Can Calderon l’any 2012 i, arran de la trobada  i desprès d’un procès en què van decidir sumar esforços, es van organitzar com a clúster.

I, ara sí, us presentem el clúster C2EB.

  • Qui són? En formen part les següents persones i empreses:  Sergi Fuster (de ARQTERIA Gestió Integral de projectes),  José Antonio Andrés (CERC Ingeniería, S.L.),  Javier Martín i  Juan Antonio Ramírez (de  Electro-JAR – SIGEEN) i en Pau Pedraza (de EGM Estalvi & Eficiència Energètica, S.L) .
  • Què pretenen?  L’objectiu comú ès col·laborar i aportar solucions a les empreses de serveis, indústria i administració pública per a la reducció de la seva despesa energètica i l’augment de l’eficiència dels seus equips, processos i instal·lacions. I cadascú respón a aquest objectiu aportant l’especialització que caracteritza i diferencïa la seva empresa.
  • En quins àmbits treballen? El camp d’acció del clúster C2Eb abasta l’eficiència en instal·lacions, la gestió energètica, l’eficiència en edificació, la consultoria energètica i la tecnologia a mida.I aquí em sembla important destacar que poden respondre’n de manera eficaç i eficient perquè uneixen i optimitzen experiència, esforços i treball en xarxa. 

I a més,  són capaços de posar la seva capacitat tècnica i el seu compromís social amb l’eficiència energètica al servei de programes de sensibilització com el concurs “El gran estalvi”,  una iniciativa pionera per reduir el consum d’aigua i energia a les llars i edificis de la ciutat que es posarà en marxa aquesta tardor a Viladecans i que està impulsada per l’Ajuntament i l’empresa Unilever. 

Fa uns mesos es van reunir amb l’alcalde de Viladecans per presentar-se i explicitar-li la seva disposició a col·laborar amb la ciutat en el àmbits de la seva actuació. El video que acompanya aquest post es va gravar llavors.

Per a més informació, aquí teniu un document elaborat per ells mateixos: Presentacio C2EB

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE