Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Pregunta sobre la possible utilitat d’un nou servei per les empreses

idea1038122_people_seriesLa setmana passada vam visitar l’empresa HortetdelBaix i durant  la conversa amb el  responsable de l’empresa, va sortir un tema sobre el qual algunes empreses ja havíen manifestat certa preocupació i que podria ser l’origen d’ un nou servei.

Les empreses, sobretot en els inicis o quan decideixen introduir canvis,  solen ser molt vulnerables davant tota una sèrie d’ofertes per part de terceres empreses que els ofereixen, de vegades, una informació i uns serveis que,  si bé d’entrada poden semblar interessants i adequats,  contextualitzats i amb una visió més a llarg termini del desenvolupament de  l’empresa, poden acabar en inversions difícilment integrables,  fins i tot a mig termini.

El plantejament va ser el de oferir a les empreses un suport tècnic que els permeti contrastar, discriminar i  entendre realment les ofertes que reben, abans de decidir  la compra i/o contractació d’alguns tipus de serveis externs a l’activitat de l’empresa (com els tecnològics, consultoria i d’altres similars). En definitiva, rebre ajuda a l’hora de triar bé els serveis que configuren  la xarxa externa de col·laboradors que es genera necessàriament al voltant de la seva activitat empresarial.

Que us sembla aquesta proposta?  Us heu trobat en situacions semblants? Trobeu que és una tasca que pot ser d’utilitat?

Si us plau, afegiu un comentari si trobeu que aquest servei us pot ser ùtil  o  si us hauria suposat una ajuda quan estàveu creant l’empresa o en el  procés de consolidació.

Comparteix
  2 comentaris
  1. Jo crec que, més que crear un servei d’aquest tipus, el que estaria bé, aprofitant que aquest bloc aplega a un conjunt cada vegada més nombrós d’empreses i que les xarxes socials estan a l’ordre del dia, és poder preguntar sobre això als que ja han contractat i invertit en aquells serveis externs i en tenen una opinió.

   D’aquesta manera la comunitat d’empreses que forma part del bloc podria actuar com a font de coneixement i experiència, donant aquest suport a aquelles empreses que estan a punt d’invertir en aquests serveis externs. Em penso que la informació o recomanacions que et pugui donar algú que ja ha passat per l’experiència és molt valuosa, perquè és, més que informació objectiva, experiència contrastada, i això val molt més.

  2. Xavier, gràcies, ens sembla molt interessant la teva proposta.

   En aquesta línia el que farem serà que si teniu un dubte sobre alguna qüestió de la vostra empresa o dubteu sobre la idoneïtat de una determinada inversió a curt i mitjà termini, ens podeu fer arribar la qüestió per mail, com a comentari o directament a l’apartat “Afegir notícies” per tal de contrastar-la amb d’altres empreses de Viladecans, conèixer la seva experiència i la seva opinió i a la vegada, si ho trobeu necessari, fer un seguiment per part del personal tècnic del centre.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE