Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Oportunitats de negoci al Viladecans The Style Outlets

Oportunitats de negoci al Viladecans The Style Outlets

La construcció del centre Viladecans The Style Outlets  està progressant ràpidament i aviat necessitaran licitar la contractació d’empreses proveïdores  de serveis per treballar al centre una vegada aquest estigui obert.

Aquesta nova situació pot obrir oportunitats per les empreses de Viladecans, ja que podrien participar en el moviment de contractacions que l’obertura del centre ha de generar.

Ara és el moment de que l’Ajuntament tingui els contactes i la informació necessària d’aquestes empreses de la ciutat interessades en oferir el seus serveis a l’outlet, informació completa i fidedigna que ens permeti treballar per a la promoció de les empreses de la ciutat i l’aprofitament del talent local.

L’Ajuntament de Viladecans pretén apropar les pimes de la ciutat a aquest nou inversor a la ciutat. Neinver és qui finalment té la capacitat de contractar.

Per aixó, obrim un període de recollida de contactes i informació d’empreses de serveis en els següents àmbits:

 • Neteja
 • Manteniment
 • Control de plagues
 • Control de legionel·la
 • Contenidors i compactadores
 • Seguretat
 • Serveis auxiliars

La informació que necessitarem és la següent: presentació de l’empresa, cartera de serveis, pàgina web, contactes personals, telèfons i mail de les persones referents.

Les persones interessades en fer-nos arribar aquesta informació poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Viladecans a través del mail empresa@viladecans.cat indicant el nom, correu electrònic, telèfon de contacte, nom de l’empresa i direcció postal.

El termini per fer-ho és  el 29 d’abril de 2016 com a màxim

Comparteix
  3 comentaris
  1. Con más de 12 años en el sector de la limpieza
   Ubicados en viladecans y dando trabajo a nuestros vecinos ya que vivimos aquí en Viladecans
   Brillanet

  2. Beatriz,
   le ruego que nos haga llegar la información que solicitamos en el post a través del correo electrónico. Iremos recogiendo información de empresas hasta el dia 29 de este mes.

  3. Empresa Tecnológica líder en el Baix Llobregat con 25 años en el sector de infraestructuras informática sistema (Wifi,Voz y Datos), mantenimiento de sistemas y redes.
   Tenemos tres líneas de negocio
   Tecnología para Pymes y Grandes empresa (mantenimiento de los CPD)
   Departamento de Instalaciones, Clima, Electricidad, redes y comunicaciones.
   Departamento de Ingeniería y obras legalizamos su actividad o negocio.

   Teléfono de Contacto 607803771 o 902106398.-

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE