Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Oportunitat : comercialització d’espai gastronòmic en el centre comercial Viladecans The Style Outlets

Oportunitat : comercialització d'espai gastronòmic en el centre comercial Viladecans The Style Outlets

L’Ajuntament de Viladecans té el compromís de treballar conjuntament amb les empreses del territori per detectar i brindar oportunitats que beneficiïn a les empreses i les persones de la nostra ciutat.

En el marc d’aquesta relació i col·laboració, aquest cop de la ma de l’empresa Neinver, apareix una oportunitat que pot ser de l’interès per les empreses del sector de la restauració i comerç alimentari.

Neinver ha manifestat el seu interès de crear un espai gastronòmic d’uns 300 m2 en el centre comercial Viladecans The Style Outlets on s’ofereixin productes i plats elaborats amb una cuina gourmet de primera qualitat. En aquest moment l’espai no està encara comercialitzat i està obert a rebre propostes d’empreses de Viladecans que, de forma consorciada, vulguin presentar un projecte conjunt.

Des de l’Ajuntament de Viladecans valorem aquesta oportunitat de forma molt positiva i creiem que pot ser una forma excel·lent de promocionar els productes i la gastronomia del nostre municipi.

Per tal de facilitar el contacte, i la posterior preparació d’un projecte conjunt, entre les empreses que puguin estar interessades, el proper dilluns 11 d’Abril a les 13h s’organitzarà una trobada a Can Calderon. Durant la trobada es presentarà tota la informació que s’hagi pogut aconseguir sobre aquest espai que es vol crear, s’informarà del procediment i terminis per fer arribar les propostes a Neinver i es tindrà oportunitat de conèixer altres empreses interessades en aquest espai.

Si estàs interessat en assistir a la trobada és imprescindible la inscripció prèvia. Envia un correu a empresa@viladecans.cat indicant el teu nom, correu electrònic, telèfon de contacte, empresa i direcció postal.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE