Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Oferta formativa del Gremi d’Hostaleria de Viladecans

tallerUs avancem que aquest primer semestre de l’any 2011, al centre Can Calderon, de manera gratuita i en horari de tarda, es realitzaran diversos cursos relacionats amb el sector de la hostaleria i adreçats a persones treballadores, autònomes i/o aturades.

S’impartiran dos cursos d’higiene alimentària, un durant el mes de març  i un altre el mes de maig; a finals de març i començaments d’abril es fará el curs titulat “40 menús per al dia a dia del teu establiment “, i finalment al llarg del mes de maig, un curs de cuina creativa.

Els cursos els organitza el gremi d’Hostaleria de Viladecans i están subvencionats pel Consorci de la Formació Continua amb el cofinançament del Fons Social Europeu. Es realitzaran al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

La setmana vinent podreu trobar a l’agenda la informació detallada del cursos, dates, horaris i formularis d’inscripció. Mentre, la persona de contacte al centre  per aquest tema és la Sònia Cano, telèfon 93 635 18 04.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE