Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Nova edició del projecte Mentoring Empresarial

El mentoring és un procés d’aprenentatge pel qual una persona assumeix la propietat i la responsabilitat del seu propi desenvolupament personal i professional. En aquest context competitiu actual, l’empresa necessita professionals amb capacitats per crear una nova visió, concebre i desenvolupar una estratègia, resoldre problemas operatius,   i adaptar l’empresa als canvis continus de l’entorn.

El mentoring té com a objectiu satisfer aquestes necessitats, mitjançant l’anàlisi, la reflexió i l’acció en determinades àrees de l’empresa.

En aquesta línia, el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses  Can Calderon de l’Ajuntament de Viladecans ha portat a terme en els últims mesos un procés de Mentoring Empresarial que ha comportat un conjunt d’accions grupals i individuals amb empreses que ha afavorit l’anàlisi i reflexió sobre processos interns de gestió i planificació en àrees estratègiques pel desenvolupament empresarial, com són les àrees financeres, el marketing, el pla estratègic d’empresa.

El procés d’anàlisi i reflexió, desenvolupat en col·laboració amb Consultories expertes, ha permés elaborar Plans de Millora per a cada empresa participant i així, facilitar l’adaptació de l’empresa a l’entorn actual i la readaptació al nou escenari econòmic que es devingui.

És per això que ja tenim, amb el suport de la Diputació de Barcelona, un nou projecte d’assessorament individualitzat fins a finals de desembre d’aquest any.  Les empreses, empresaris i empresaries de Viladecans tenen la possibilitat d’acollir-se directament a un procés de mentoring individual en aquella àrea en la qual es detectin més possibilitats de millora. El procés serà individual des del principi,  es pretén donar suport en base a necessitats detectades en les empreses.

El nombre d’assessoraments estarà subjecte a un nombre d’empreses limitat. Si esteu interessats en rebre més informació sobre el projecte Mentoring o voleu participar al projecte, ompliu el següent formulari de sol·licitud i ens possarem en contacte amb vosaltres:

Aquest projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE