Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Nou grup de debat pel sector industrial: El control de gestió

grup de control de gestióNou grup de debat a la plataforma web de l’Àgora pel sector industrial i activitats relacionades.  El debat tractarà  un tema d’actualitat que està suposant alhora un repte per les empreses i  una oportunitat per millorar:  “El control de gestió: càlcul, control i reducció de costos”.  S’adreça a gerents d’empresa, responsables de departament i personal directiu en general.

 

El grup neix a partir d’una proposta  de  Jose Luís Morales, veí de Viladecans i directiu d’una empresa innovadora al territori, que actuarà com a moderador i dinamitzador del grup. En Jose Luís té experiència i coneixements en la matèria,  i considera que aquests fòrums de debat resulten útils per avançar, doncs fonamentalment es tracta de compartir, posar en comú i aprendre d’altres experiències.

Les primeres aportacions al debat sortiran publicades al bloc, i estaran identificats amb aquesta icona temàtica:

Grup de control de gestióPodeu consultar un dels primers debats a l’article “El control de gestión i el Cuadro de Mando Integral“.

Els membres del  grup de debat  podràn, a més de interactuar mitjançant  la plataforma digital Àgora,  relacionar-se directament a través de les trobades presencials al centre Can Calderon,  en les que participaran empreses que puguin aportar experiència i opinió sobre àmbits concrets de control de la gestió. Igualment, els membres del grup podran proposar, si  ho creuen oportú, accions formatives o d’altres tipus que permetin aprofundir coneixements i experiències en la eficiència de la gestió empresarial. Des d’aquest moment esteu convidats a formar part i participar en el grup de Control de gestió.

Teníu en compte que, per raons de privacitat i funcionament del grup, només es permet l’accés a persones registrades en la plataforma Àgora, per tant, primer us heu de registrar, i ho podéu fer de les següents maneres:  podeu accedir des del bloc, al menú superior on posa grups de debat, o directament a l’adreça web: http://agora.cancalderon.es

Si trobeu  dificultats pel registre al grup, si us plau contacteu amb el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon mitjançant correu electrònic empresa@viladecans.cat, o per telèfon al 93 635 18 04 i demaneu pels Serveis a les Empreses.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE