Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Necessites acreditar les teves competències professionals i accedir a la certificació oficial?

Necessites acreditar les teves competències professionals i accedir a la certificació oficial?

Si la resposta es SI, hi ha un procediment per fer-ho.  Però has de tenir en compte que els periodes de tramitació són molt i molt curts, i que en cadascú dels àmbits professionals s’ofereix un número limitat de places. 

Ara t’ho expliquem i et donem els enllaços per accedir-hi directament a la informació .

El procediment es diu Acredita’t , i permet a les persones que tenen les competències professionals però no l’acreditació oficial, aconseguir una certificació que els pot servir per a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses, facilitant d’aquesta manera la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.

Els àmbits i les qualificacions professionals convocades, així com el nombre de places per a cadascuna són el següents: àmbit de la dependència (1.300 places); àmbit de la instrucció de gossos d’assistència (40 persones); àmbit del condicionament fìsic (60 places); àmbit del ioga (112 persones); àmbit dels biocides (100 places); àmbit de la formació de formadors (50 places); àmbit de les bastides tubulars (50 places).

I el Calendari

  • Termini per presentar la sol·licitud de preinscripció: del 17 al 24 de juliol de 2013. Comença ja!
  • Termini per presentar la documentació: del 17 al 26 de juliol de 2013
  • Publicació de les llistes provisionals de persones admeses, no admeses (en llista d’espera), excloses i l’assignació de centre: a partir del 16 de setembre de 2013

A l’enllaç del procediment trobareu informació sobre els centres que funcionen com a punts d’idnformació i assesorament previ a la presentació de la documentació, sobre els requisits de participació que es demanen per cada especialitat així com explicacions generals del procediment.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE