Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Motiva el teu equip !

En aquest taller aprendrem pautes senzilles per tal d’afavorir el treball en equip, delegar des de la responsabilitat i assolir els objectius tot analitzant-ne les principals dificultats.

Coneixerem també les pautes d’acció que afavoreixen el treball en equip orientat a l’excel•lència de resultats.

La sessió tindrà un format àgil i pràctic, centrat en les necessitats de les persones participants i amb l’aportació de casos pràctics reals de micro i petites empreses.

Adreçat a: persones emprenedores, treballadors/es autònoms, empresaris/àries interessats en  reciclar-se i millorar les seves habilitats.
Lloc: Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon
Data: Dijous, 23  juny 2011
Horari: 10′00-13′00 hores
Preu: Gratuït, 100% subvencionat
Organitza: Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon

Per assistir-hi, ompliu el seguent formulari:

* Formulari tancat

Comparteix
  2 comentaris
  1. Trobo que és una proposta interessant,ja que en aquests temps de crisi, la nostra motivació i el saber-la traspassar tant als nostres companys de feina com als nostres clients, amics, i a les nostres famílies és fonamental,per tirar endavant la nostra vida quotidiana.

  2. Estic totalment d’acord amb tu Imma. El més sorprenent es que en la majoria d’ocasions només aconseguint uns canvis d’actitud i amb millores en la comunicació interna, podem aconseguir uns nivells de motivació a tot l’equip molt elevats.
   Esperem que aquest taller pugui ajudar-vos a visualitzar aquestes petites accions, que de forma immediata es poden portar a terme a la vostra empresa.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE