Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Matinal de la Reempresa.

Matinal de la Reempresa.

El proper 16 de Novembre de 10:00h a 14:00h tindrà lloc la Matinal de la Reempresa a l’Auditori de Cornellà (Carrer Albert Einstein, 51), jornada adreçada a persones que volen cedir i comprar una empresa.

Durant la jornada es realitzaran conferències d’interès per als assistents i tindrà lloc una activitat de speed networking, on els cedents que hi participen tenen l’oportunitat de mantenir reunions ràpides de 30 minuts durant dues hores amb compradors potencials.

L’espai de matchings permet, per tant, accelerar la transmissió de la empresa al tenir la possibilitat de conèixer múltiples candidats per a la compra en un sol matí. Pels reemprenedors és també una ocasió interessant per trobar aquella activitat i empresa que estan buscant o conéixer alguna empresa que els pugui interessar i que en principi no havien pensat. El programa és el següent: 

 • 10:00 h. Acreditacions.
 • 10:15 h.  Reempresa: mercat d’oportunitats.
 • 11:00 h.  Conferències: Compra la millor empresa i  Com vendre la teva empresa ?
 • 12:o0 h.  Espai de matching
 • 14:00 h.  Clausura

Les conferències inicials donaran les claus per comprar o vendre l’empresa i, a partir de les 12’00 hores i fins les 14’00 hores, arribarà el moment de posar en pràctica aquests consells en les entrevistes entre empresaris-cedents i potencials compradors. 

Per inscriure’s : matinal.reempresa.org

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE