Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

MarketPlace Viladecans: unir talent per generar negoci

MarketPlace Viladecans: unir talent per generar negoci

Què es i qui vindrà al MarketPlace Viladecans?

És una trobada entre les empreses de la localitat, les grans, les mitjanes i les petites. Una trobada en la que seran presents aquelles empreses que ja són a Viladecans, les que tenen previst venir i les que s’ho estan pensant .

 Amb aquesta jornada pretenem facilitar que les empreses i les persones es coneguin, que sàpiguen coses els uns dels altres i explorin les oportunitats que la proximitat i el talent del territori ofereix.

Per a què fem el MarketPlace?

L’objectiu és clar: promoure l’activitat econòmica i l’ocupació a Viladecans a través de la col·laboració entre les empreses de la ciutat i  les oportunitats que pot suposar la implantació de noves empreses al municipi.

Com ho farem ?

Mitjançant dinàmiques que procurin la relació al voltant d’uns temes,  que hem batejat com a reptes, i que tenen a veure amb les oportunitats que està vivint la ciutat arran de projectes de desenvolupament econòmic i social.

També hem reservat un temps i un espai concret al llarg de la jornada per presentar, de viva veu, la propia empresa : l’speak corner. 

Per no deixar res a l’atzar i si creus que et pot anar bé preparar previament un bon discurs (curt, sintètic, directe, i que expressi clarament la proposta de valor de la teva empresa), participa al taller de preparació que realitzarem abans del Market Place Viladecans. També farem un altre sobre els beneficis que pot reportar a l’empresa la presència a les xarxes socials i per on començar.

Quan i on?

A l’edifici Cubic,  el dimecres 28 de maig.

Aviat obrirem les inscripcions.

 ……..Seguirem informant .

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE