Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Locals per posar en marxa negocis al barri de Montserratina

Locals per posar en marxa negocis al barri de Montserratina

Amb el nom “Aixequem les persianes” s’ha posat en marxa al barri Montserratina una iniciativa molt interessant per mobilitzar i posar en relació recursos immobiliaris presents a la ciutat i persones emprenedores que poden estar buscant local per iniciar la seva activitat.

cartel2 És una oportunitat per conèixer tota l’oferta de cop  visitant l’interior dels locals, parlant directament amb els propietaris, resolent in situ els dubtes que puguin anar sorgint i, a més,  d’una manera diferent:  envoltats del treball d’artistes, dissenyadors i artesans de Viladecans que mostraran les seves creacions.

I, tenint en compte la importància que té una ubicació correcta per l’èxit d’un negoci (moltes iniciatives empresarials han fracasat per no haver sabut ubicar-se correctament), també s’ha organitzat un taller per explicar, d’una manera senzilla i eficaç, les diferents tècniques que permeten avaluar i decidir el millor indret per ubicar qualsevol tipus d’activitat empresarial,  tot minimitzant el risc davant una decisió tant important.

Aquest taller, El millor emplaçament per al teu negoci, serà previ a la jornada de visita i portes obertes del dissabte dia 18 als locals del barri Montserratina, de manera que els emprenedors puguin treure el màxim profit  de la seva visita.

Recapitulem: * els dies 14 i 16 d’Octubre de 10 a 13 hores, a Can Calderon, taller gratuït per aprendre les tècniques d’avaluació necessàries que ens ajudin a triar la millor ubicació del nostre negoci . Per assistir-hi, cal inscriure’s i ho pots fer aquí .

* el dia 18 d’Octubre, de 10 a 13 hores, al Barri Montserratina, Aixequem les persianes , jornada de portes obertes als locals disponibles per ubicar nous negocis . Les persones interessades, ja siguin propietaris o possible llogaters, poden inscriure’s per telèfon al 93 647 03 62 o a través del correu localsbuits@viurbana.cat Aquest programa està promogut pel Pla de Barris impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Viladecans, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Si clicas, podràs veure la imatge més gran.

Si clicas, podràs veure la imatge més gran.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE