Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

L’empresa Namastech presenta la plataforma QlinkBox a la e-Show de Madrid

L'empresa Namastech presenta la plataforma QlinkBox a la e-Show de Madrid

Namastech ens ha fet partíceps del llançament d’un producte de la seva empresa nomenat QlinkBox que ha estat valorat com una de les 10 millors solucions cloud-computing,  i que els ha comportat una invitació per a estar presents en el e Show de Madrid,  l’event internacional de e-commerce, online marketing, hosting&cloud i social media  que es realitza el 26 i 27 de setembre a la Fira de Madrid.

QlinkBox és una plataforma online  que integra Xarxa Social Corporativa + Entorn de Treball Col·laboratiu + Gestió de xarxes socials en una pantalla amb panels d’ùs intuitiu, de ràpid accès i  permanentment actualitzats, que facilita la comunicació empresarial i entre equips, videoconferències, xats, xarxes socials, canals de notícies, alertes, links interessants, calendaris, tasques, arxius .

Per altra banda, els desitgem sort en la seva participació als premis EAwards, en el que participa Namastech amb aquest projecte i que està sent molt ben valorada dins la seva categoria. Els premis es lliuren demà dia 26 a Madrid.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE