Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

La Ruta de la Tapa:una iniciativa empresarial liderada pel Gremi d’Hostaleria de Viladecans

Imagen1reducJunts es poden fer més coses i millors; per exemple una deliciosa proposta gastronòmica de restauració de la ciutat, una ruta per 20 establiments que oferiran tapes creatives elaborades amb productes locals.

El Gremi d’Hostaleria de Viladecans, integrat pels bars i restaurants més inquiets de la ciutat, i amb el recolzament de l’Ajuntament, està posant en marxa la segona edició de “La ruta de la Tapa” que integra, a més d’un concurs per triar la millor tapa, valorada per un jurat professional, una sèrie d’activitats i novetats que desenvolupen els objectius generals que ja l’any passat es van especificar i explicitar clarament.

Aquests són objectius empresarials, alhora públics i privats, que volem citar literalment per què són un bon exemple del que dèiem a l’inici del post, les avantatges  de treballar plegats, de cooperar per aconseguir més i millors coses. 

Aquest projecte gastronòmic busca:

1. Potenciar una xarxa d’establiments compromesos  a  donar  a  conèixer  la  gastronomia, la ciutat i evolucionar  cap  a  la  millora  constant de la qualitat.

2 . Fomentar la  creativitat  dels cuiners i la incorporació dels  productes  de  proximitat  en  les seves receptes  tot  afavorint  la diferenciació dels establiments

3. Donar a conèixer els productes locals i el seu valor afegit per a la identitat de la nostra gastronomia

4. Posicionar els recursos i actius principals  de  la  ciutat que integren l’oferta d’oci i lleure a Viladecans

5. Reforçar les  sinèrgies  i  complicitats entre diferents agents  del  municipi,  el  sector  empresarial  i  les administracions   per   donar  continuïtat  a  aquest  projecte  i iniciar-ne  plegats de nous.

El projecte en sí, les activitats i les novetats les podreu conèixer demà dia 14 d’abril al centre Can Calderon, a les 18’00 hores. Aquest dia i a aquesta hora es fa la presentació pública de la II Ruta de les Tapa a Viladecans.

Esteu convidats. Si voleu venir, confirmeu assistència als telèfons següents: 93.635 19 96 o al 93 635 18 43

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE