Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Invitació a la inauguració del Delta Business Center de Viladecans

logo2El proper dimarts 11 de gener, a les 12 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració del nou centre de negocis Delta Business Center de Viladecans.

Aquests tipus d’espais afavoreixen una reducció important dels costos en el moment de la posada en marxa d’un negoci i també en la posterior consolidació de l’empresa. A diferència d’una oficina tradicional, aquest sistema  permet  externalitzar aquells serveis menys productius d’una empresa.

Les persones usuàries poden trobar, a més de la seva oficina de treball,  una sèrie d’espais comuns destinats a interrelacionar-se amb d’altres empreses, sales de reunions i de formació, servei de recepció per rebre als clients, activitats compartides i  un equip de secretariat i administració per recolzar l’activitat de l’empresa sense haver de incórrer en costos fixos i estructurals innecessaris.

L’Ajuntament de Viladecans vol fer extensiva aquesta invitació tant a empreses com persones emprenedores. Si voleu assistir-hi, esteu convidats:  veure invitació

- Data  i lloc: 11/01/2011 al Delta Business Center de Viladecans. C/ Tecnologia 19. 08840 Viladecans
- Horari: 12.00 hores

Per assistir podeu omplir el següent formulari:

* Formulari tancat

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE