Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

InnoV! 2011. Mites i realitats de la internacionalització

Els nostres avis agafaven mostres dels seus productes, els posaven dins la maleta i s’anaven a buscar vendes més enllà de les seves fronteres. Les formes han canviat, però la essència segueix viva. El proper 30 de novembre a la jornada InnoV! mostrarem els mites i realitats per la internacinalització de la micro i petita empresa

De la mà d’experts en internacionalització i recolzant-nos en experiències d’empreses de Viladecans, coneixerem qui hauria de ser conscient del potencial d’aquest mercats, per què hauríem de mirar més enllà de les nostres fronteres, com es porta a terme el procés i per on s’hauria de començar.

Hem concentrat i sintetitzat en un acte de dues hores totes les qüestions rellevants per desmitificar alguns dels prejudicis que tenen les empreses davant la possibilitat d’obrir-se a l’exterior, i us aproparem els elements necessaris per iniciar-vos en aquesta nova i apassionant aventura.

Us convidem a participar en aquesta nova edició d’Innov! per conèixer a fons una de las tendències que a curt termini ha demostrat ser una via clara de nous ingressos, font de coneixement i en definitiva instrument de creixement empresarial:

Feu un forat en la vostra agenda.

30 de novembre de 9’30 a 12’00 hores a la sala petita de l’Atrium


Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE