Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Inauguració del Delta Business Center: 1.700 m2 al servei d’emprenedors i empreses innovadores

Aquest dimarts dia 11 es va inaugurar oficialment el Delta Business Center de Viladecans, amb la presencia de l’alcalde, Carles Ruíz i del director d’innovació de la Cambra de Comerç de Barcelona, en Xavier Jové.   

 

Ambdòs van ressaltar, com a element fonamental per estimular la innovació, el fet de desenvolupar projectes que facilitin la col·laboració interempresarial i amb les institucions i universitats, així com la necessitat d’ impulsar, també conjuntament,  la capacitat per assumir nous reptes com és el propi Delta Business Center.

El centre, ubicat al Parc de Negocis de Viladecans, ofereix a les empreses un espai físic d’alta qualitat, ben comunicat  i a prop d’un actiu centre de coneixement com la UPC de Castelldefels.

A més d’una gran sala de treball i despatxos, i  de  sales de reunions, el centre disposa de serveis comuns de secretaria, telefonia i missatgeria, el cost dels quals es comparteix, la qual cosa permet reduir considerablement les despesses corrents.  Igualment, els emprenedors i empreses que no necessitin un despatx, un espai físic, poden utilitzar el Delta Business Center com a oficina virtual i domicili fiscal.

L’acte d’inauguració també va servir com a punt de trobada amb els empresaris del municipi desprès de l’aturada de les festes, i no només per desitjar-nos un bon any, també per compartir opinions,  idees i propostes per millorar les pròpies activitats aprofitant l’entorn innovador que brinda el Delta Business Center.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE