Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

III Fòrum Delta de l’Emprenedoria a Sant Boi de Llobregat

III Fòrum Delta de l'Emprenedoria a Sant Boi de Llobregat

El 7 d’octubre es celebrarà la III edició del Fòrum Delta de l’Emprenedoria, punt de trobada d’emprenedors i empresaris de la zona Delta del Baix Llobregat. Es tracta d’una trobada organitzada conjuntament pels ajuntaments de Sant Boi de Llobregat a través de CORESSA, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Gavà i Viladecans. Enguany el tema principal serà de com la innovació i l’ús de les TIC permeten a les empreses millorar la seva productivitat, competitivitat i qualitat del treball. Comptarem amb dues ponències que són un bon exemple. - Pau Garcia-Milà, empresari des dels 17 anys, ens plantejarà com a repte: -I si ens aprofitem de les TIC per anar més enllà? 

Durant vuit anys ha dirigit eyeOS, una empresa fundada l’any 2005 que va ser part dels inicis del Cloud Computing i que ha arribat a ser una ferma competència de grans multinacionals del sector tecnològic. En el mes de març ha obert IdeaFoster, la primera materialitzadora d’idees. Col•labora en diversos mitjans de comunicació com Onda Cero, TV3 o La Sexta. Des de 2012 és també professor associat d’ESADE pel master en Digital Business. Tot i la seva joventut ha rebut importants premis com el Premi dels Príncipes de Asturias y de Girona “IMPULSA Empresa 2010″. 

- Jordi Martí Gascón, compartirà amb nosaltres que és possible L’art de pensar diferent, perquè una idea innovadora i creativa, sempre que vagi acompanyada de passió i voluntat per canviar el món, es pot convertir en una realitat.

La seva empresa, DBS Screening, ha desenvolupat un sistema de diagnòstic sanguini precoç, tant per malalties infeccioses com per malalties no transmissibles o cròniques, accessible per a comunitats desafavorides o de difícil accés, que d’una altra manera quedarien fora del sistema sanitari. L´OMS (Organització Mundial de la Salut) l’ha nomenat com Top Innovation in Medical Devices de l´any 2013. Va ser escollit com a emprenedor social l’any 2011 per la Fundació Ashoka.

Durant el Fòrum també es donaran a conèixer tots els detalls de la 12a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2014-15, convocatòria que s’obrirà durant el mateix mes d’octubre. L’acte es celebrarà el 7 d’octubre a les 18h al Casal La Gralla (Pç. dels Gegants, núm 1) de Sant Boi de Llobregat. Per a més informació i formalitzar la inscripció podeu anar al següent enllaç

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE