Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

II Fòrum Delta de la Formació i l’Ocupació el 26 de novembre al CUBIC

II Fòrum Delta de la Formació i l'Ocupació el 26 de novembre al CUBIC

En aquest nou fòrum adreçat a les empreses de la zona Delta del Llobregat ( Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi i El Prat de Llobregat) abordarem dos temàtiques que són objecte d’actualitat a l’empresa : les possibilitats de la formació a l’empresa ( tant la formació continua com la formació dual),  i l’ocupació, tractada des del punt de vista dels procesos de selecció de personal.

Us fem una breu descripció d’aquests aspectes que tractarem:

  • la formació continua i com organitzar-la a l’empresa. Comptarem amb la Mª Carmen Duck,  la persona que dirigeix el Consorci per la Formació Continua de la Generalitat, l’entitat que en té les competències.
  • la formació dual, entesa com la necessària relació entre l’empresa i  els alumnes de formació professional d’avui, de manera que millori  l’adaptació curricular dels futurs professionals que s’integraran a les empreses en un futur proper; aquesta nova modalitat de formació busca connectar els centres educatius i l’empresa organitzant aquesta relació a través de l’aprenentage de l’alumnat  a les pròpies empreses. Coneixerem amb més detall les característiques i oportunitats des de l’experiència d’empreses que ja han participat en aquesta modalitat.
  • la selecció de personal i la seva importància capital a l’hora de crear equips de treball compromesos amb el projecte empresarial i  d’alt impacte. 

El programa  es desenvoluparà en dos parts, coincidint amb aquestes dues temàtiques : una de caire mès informatiu i explicatiu, amb la presència d’experts que resoldran els dubtes dels assistents quan a organització, objectius i experiències de la formació a l’empresa , i un altra part, la que tractarà la selecció de personal, que hem organitzat d’una manera dinàmica, a través d’activitats grupals que permetin arribar a conclusions més personals i menys estándars.

El subtítol que hem afegit a la jornada explicita el punt diferencial des del qual abordem totes dues temàtiques:  “CONNECTAR Professionals i Empreses a través dels VALORS” . Pensem que les empreses i els professionals que l’integren són quelcom més que un conjunt d’habilitats, competències i currículums, que per avançar cap a l’excelència i formar equips amb potencial, les organitzacions han de definir els valors pels quals es mouen i trobar-los en les persones que incorporen a l”empresa, valorant i cercant el compromís i la coherència entre els objectius, les activitats i els valors que motiven les persones de l’organització. 

Us proposem un matí d’aprenentatge que us aporti una visió diferent envers un dels principals reptes en que es troben les organitzacions: els seus equips humans.

A l’agenda del blog ja està actiu el formulari que podeu utilitzar per inscriure-us al II Fòrum de la Formació i l’Ocupació. 

Recordeu: 26 de novembre, dimecres, de 9’00 a 14’15 hores, al CUBIC  (Passeig de la Marina s/n). Assistència gratuïta i places limitades.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE