Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Formació per aturats a Goncal: carnet de camió, mercaderies perilloses, CAP e idiomes pel transport

Formació per aturats a Goncal: carnet de camió, mercaderies perilloses, CAP e idiomes pel transport

Goncal Formació ens ha fet arribar l’oferta de cursos de formació ocupacional especialitzada que, com a centre col·laborador del SOC de la Generalitat de Catalunya, s’adreça a persones en situació d’atur.

És una formació profesionalitzadora en un sector – el del transport- que, a poc que comenci a remuntar l’economia, ràpidament assoleix una demanda d’ocupació important.

Aquesta formació està avalada per l’experiència de 45 anys de l’empresa en la capacitació de nous conductors en els seus 4 centres formatius repartits pel Baix Llobregat i el Barcelonès, i per la capacitat, responsabilitat i fiabilitat de la persona que lidera l’empresa, Montserrat Gonzalo Calbet.

Esmentem els cursos, requisits i hores de formació dels cursos que es fan a Viladecans. També els que Goncal Formació fa a Cornellà i que són d’idiomes especificament pensats perl sector.

Per tenir més informació i conèixer  horaris i dates aneu al final del post, on trobareu les dades necessàries per posar-vos en contacte amb Goncal Formació.

 1. Conductor de vehicles classe C camió, 380 hores de formació

Requisits mínims: més de 21 anys, residència espanyola, permís C

Aquest permís habilita a tota persona major de 18 anys i amb possessió del permís B per a la conducció de vehicles destinats al transport de mercaderies a partir dels 18 anys i amb una massa màxima autoritzada superior a 3.500 i fins a 7.500kg.

 1. Conductor de vehicles de mercaderies perilloses, 150 hores de formació

Requisits mínims: més de 18 anys, residència espanyola, permís B

Per transportar matèries considerades perilloses, a part del permís de conducció relatiu a cada vehicle, és necessària una autorització específica que acrediti que el conductor té els coneixements necessaris per transportar aquestes càrregues. Aquesta autorització es coneix com ADR, ja que és el nom de la normativa que regula el transport de mercaderies perilloses

 1. CAP, Certificat d’Aptitud Professional , 290 hores de formació

Requisits mínims: més de 18 anys, residència espanyola, permís C

Aquest curs està enfocat als professionals del transport, tant de mercaderies com de viatgers, que vulguin obtenir la certificació d’aptitud professional.

El CAP és una certificació que acredita que el conductor que el posseeix ha superat els cursos i exàmens que requereix la nova formació obligatòria en tota la Unió Europea. És obligatori per a tota persona que degut a la seva professió hagi de conduir vehicles pesats destinats al transport de viatgers o de mercaderies (C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D, D+E) per a una empresa situada en qualsevol estat de la Unió Europea.

I si el que voleu és millorar la vostra capacitació en un tema tan important com els idiomes, al centre que Goncal Formació té a Cornellà us podeu inscriure en els cursos següents:

Anglès Bàsic Transport: Obtenció del nivell b àsic d’anglès específic per a persones vinculades a empreses de transport i transportistes que es vulguin dedicar al transport internacional. Inclou examen oficial.

Francès Bàsic Transport: Obtenció del nivell bàsic de francès específic per a persones vinculades a empreses de transport i transportistes que es vulguin dedicar al transport internacional. Inclou examen oficial.

logo (1)Bé, només ens queda apuntar les dades on podeu adreçar-vos per  millorar la vostra capacitat professional en el sector del transport i, per tant, situar-vos més a prop d’una possible ocupació laboral:

Goncal Formació, Carrer Sant Joan 21, Viladecans. Telèfons d’informació : 93 658 14 00 / 93 658 60 81

Mail: info@goncalformacio.es , Web: http://www.goncal.net/

Comparteix
  6 comentaris
  1. Benvolguts(udes,

   Voldria saber si la formació que teniu per a persones aturades és gratuïta per als/a les usuaris/àries.

   Doncs des de la Borsa de treball, ens agardaria fer difusió als /a les nostres usuaris/àries de la vostra formació.

   Gràcies

   Lluïsa Molner
   93 663 15 40

  2. Lluïsa, la formació ocupacional que realitzem a Can Calderon i que es fa amb col·laboració amb el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) és gratuïta. És una formació subvencionada, un servei pùblic i gratuït per les persones que, estant a l’atur, volen millorar la seva formació i ampliar així les seves possibilitats laborals. Gràcies pel teu interès.

  3. Hola,
   actualment en trobo en situació d’atur i voldria fer el CAP, em podrien donar informació o ha on tinc que adreçarme per poder demanar-la.
   Gràcies

  4. Hola Ferran,
   Em sembla molt bona iniciativa aprofitar el temps a l’atur per ampliar la teva formació; d’aquesta manera estaràs en millors condicions de trobar feina. Com has pogut veure al post, els cursos els fan a l’empresa Goncal Formació, Carrer Sant Joan 21, Viladecans. Telèfons d’informació : 93 658 14 00 / 93 658 60 81. T’has d’adreçar a ells. Només assenyalar-te que aquest post és del gener de l’any passat. És possible que aquest any hagin tornat a fer els mateixos cursos, però hauries de preguntar a Goncal. Salutacions cordials.

  5. Bon dia
   Estic aturat i estaria interessat en fer el curs de ADR i materies perilloses. ja l’heu fet?

   Moltes grpacies

  6. Bon dia Marc, els cursos pels quals t’interesses els fan a Goncal Formació, per tant t’hauries d’adreçar a ells per saber si en tenen en aquests moments. Tens l’adreça i el telèfon al final del post. Un saludo

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE