Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Formació a ESCODI: Direcció d’Establiments Comercials

Formació a ESCODI: Direcció d'Establiments Comercials

La Escola Superior de Comerç (ESCODI), començarà al llarg del mes de març el curs d’especialització “Direcció d’establiments comercials”,  adreçat a totes aquelles persones que exerceixen la responsabilitat d’encarregat, director o coordinador de punts de venda, i per a aquelles persones que necessitin o desitgin preparar-se per a exercir-la en un futur.

És un programa reconegut per la Universitat Autònoma de Catalunya, de 80 hores de durada en dues sessions setmanals. El curs té un cost de 980€, bonificable a través de la Fundació Tripartita.

Molts responsables d’establiments i supervisors i supervisores de botigues s’han trobat al capdavant d’una botiga comptant només amb el bagatge de la seva experiència, sense cap mena de formació específica que els preparés per a assumir les noves responsabilitats. Aquest programa els permetrà adquirir més seguretat, conèixer noves eines de gestió per poder complir la seva fei

na amb millors resultats, i donar els coneixements i competències bàsiques que ha de tenir un Director/a d’establiment agafant tres grans blocs: les habilitats comercials, les habilitats directives i altres temes vinculats amb l’àmbit de responsabilitats.

Consulta el programa

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE