Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Fem feina a Viladecans. Com va fins ara?

Fem feina a Viladecans. Com va fins ara?

Primer recordar-vos que els ajuts econòmics municipals per crear ocupació, Fem Feina Viladecans, encara estan vigents i es poden sol·licitar fins el 3o de maig de 2014. 

I ara us expliquem com està anant: 

 • Ajuts a la contractació, que subvenciona durant sis mesos el cost salarial de persones de Viladecans en situació d’atur per part d’empreses, prioritàriament locals, sempre que el contracte sigui per un període mínim d’un any.  L’ajut ofereix una subvenció d’entre 1.200 i 1.600 euros al mes, segons el grup de cotització del nou treballador.

En aquests moments han sol·licitat aquest ajut 13 empreses. Si algú està interessat, es pot descarregar el formulari de sol·licitud aquí:  fem feina Contractació

 • Ajut a l’autoocupació, que subvenciona a persones aturades de Viladecans que volen iniciar un projecte empresarial, amb qualsevol forma jurídica, sempre que es donin d’alta al règim d’autònoms (RETA).  Màxim: 5.000 euros.

En aquests moments han presentat sol.licitud per l’ajut 10 autònoms. Us  apropem el formulari de sol·licitud per si esteu interessats: fem feina Autònoms 

Més dades:

A més d’aparèixer notícies a la web de l’Ajuntament, a la de Can Calderon i al blog, la informació sobre aquests ajuts l’hem apropada directament als possibles interessats a través dels serveis empresarials de Can Calderon.

Les persones que assisteixen a les sessions grupals sobre emprenedoria (135 persones al llarg de l’any) han conegut el Fem Feina de mans dels tècnics de creació d’empreses. Igualment, les empreses que s’han adreçat als nostres serveis per sol·licitar més informació sobre l’ajut a la contractació han estat ateses pels coordinador del servei, que ha comptabilitzat unes 50 demandes.

Per últim, esmentar que aquest programa destina un total de 495.000 euros a ajuts directes per fomentar la creació de llocs de treball i es financia a través del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Municipals 2011-2015 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Si esteu pensant contractar algú o iniciar una nova activitat , aprofiteu aquesta oportunitat., informeu-vos i presenteu sol.licitud . Fins el 30 de maig.

Comparteix
  2 comentaris
  1. Soy empresario desde hace 1 año y 4 meses,empresa de limpieza.mjf integral comunitario s.l
   Mi problema es que no puedo tirar la empresa yo solo
   Y necesito montar una pequeña oficina,para poder trabajar a atención al cliente,
   Y contratar a personas necesito ayuda
   Mi numero móvil. soy de viladecans.
   Soy perito judicial inmobiliario.
   Agente inmobiliario.
   Un coldial saludo .

  2. Gracias Manuel por seguir el blog empresarial de Can Calderon. Desde el Ayuntamiento ofrecemos diferentes programas que pueden contribuir a la mejora de la actividad de las micro y pequeñas empresas. Nos ponemos en contacto para encontrar un día en agenda y estudiar tu caso y explorar posibilidades tanto para el tema de la contratación como posible soporte para la mejora en la gestión de la empresa. Un saludo

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE