Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Es temps d’emprendre?

1013679_people_seriesSi som conscients de la necessitat de promoure l’esperit emprenedor i la iniciativa individual com a vies per assolir el creixement econòmic i el desenvolupament de la comunitat, ara més que mai, és temps d’emprendre.


No és incert que les dificultats són majors, es redueix el consum, el crèdit es restringeix, minva la confiança en els mercats, etc. Però el món no s’atura, nomes canvia i apareixen moltes oportunitats. Les bones, si ho són, no s’han de deixar escapar.
Emprenedoria i risc van de la mà. Però en l’actual context, hem d’implementar amb serenitat i valentia les nostres millors capacitats, aquelles que ens permetran resoldre les dificultats i gestionar el canvis. No podem confiar-nos però tampoc desanimar-nos. Davant dels grans reptes s’ha d’actuar.
Aquell que ho assoleixi es trobarà quant passi aquesta crisi en bona situació per aprofitar el posterior creixement econòmic. Llavors, les alternatives seran igualment complicades, la competència serà major i arribar el primer pot significar la diferencia entre èxit i fracàs.
Recolzar els emprenedors per tal de què puguin fer realitat els seus projectes de negoci és una de les maneres d’enfortir el teixit empresarial, impulsar la innovació, la productivitat i afavorir la creació de llocs de treball.

Eva M. Jordan
Adequat

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE