Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Nova secció al bloc empresarial: Entrevistes al mapa

mapaHaureu vist que hem afegit una finestreta nova en la home, just a sota del llistat de  les empreses de Viladecans que hem anat visitant per fer una presentacio en vídeo: es diu “Les entrevistes al mapa”.

Pensem que serà més fàcil trobar-les així que no pas dins de tot el directori: la qual cosa forma part de la nostra estratègia de fer el possible per donar visibilitat i promocionar les empreses del municipi.  Ja sabèu que us volem conèixer i donar-vos a conèixer als altres, tot  aprofitant que cada dia tenim més visites al bloc.

A més aquestes empreses tenen una fitxa més completa que la majoria d’empreses que apareixen en altres bases de dades, doncs a més de les bàsiques (nom, adreça, telèfon), apareix el mail, la pàgina web, una breu descripció dels productes i serveis, fotografies i el vídeo amb l’entrevista.

Recordeu les possibilitats que us oferim des del bloc? entrevista, vídeo, article,  … i ara, aparèixer en un lloc diferenciat del bloc per significar més encara la vostra presència.

I tot això us ho oferim de manera gratuïta, només per ser una empresa de Viladecans.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE