Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Energies renovables, energies amb futur

Energia solar. Imatge de Sûmmerkind a Flickr

Imatge de Sûmmerkind a Flickr

La dependència del petroli com a font d’energia general sembla que té els dies comptats. Per diverses raons: per què cada vegada en queda menys, i  per què la generació, el transport i l’ús d’aquesta energia és una de les activitats amb més repercussions negatives al Medi Ambient.

De la alternativa al petroli ja fa temps que se’n parla: les energies renovables.

Unes energies que, al contrari que les fonts convencionals, són recursos nets e inesgotables que tenen un impacte pràcticament nul i sempre reversible. Per altra banda, pel seu caràcter autòcton, aquestes energies contribueixen a disminuir la dependència del país envers els subministraments externs i afavoreixen el desenvolupament tecnològic i la creació d’ocupació.

I ara ja va de debò: hi ha legislació, subvencions i foment des dels poders públics.

Per començar a entendre què són i com funcionen, l’ Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energia (IDAE), ha editat una col•lecció de 7 manuals dedicats a les energies renovables; un  de més general i 6 de monogràfics sobre les diferents tecnologies:

I per conéixer directament què s’està fent en el negoci de le renovables, la fira GENERA 2010 constitueix un veritable punt de trobada i de negoci dins del sector de les nergies renovables i l’eficiència energètica. Amb un caràcter exclusivament professional, i promoguda per L’IDAE, aplega una oferta complerta del sector.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE