Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Empreses que necessiten personal amb anglès

Empreses que necessiten personal amb anglès

Persones formades en les especialitats  d”anglès atenció al pùblic” i “anglès gestió comercialbusquen empreses on posar en pràctica els coneixements adquirits en els cursos de formació ocupacional que han seguit al Centre Can Calderon. S’ofereixen per col.laborar amb l’equip humà de l’empresa que els aculli, aportant i aprenent alhora. Ganes de fer les coses bé, garantides. I ara, contestem les preguntes que és possible que t’estiguis fent:

  1. Quin cost té per a l’empresa? Cap.
  2. Quan de temps s’hi estaran? 60 hores durant el mes juny de 2014
  3. Com s’ha de formalitzar la col.laboració? Mitjançant la signatura d’un document en forma de conveni
  4. On s’ha de gestionar? Al centre Can Calderon

I encara una altra pregunta : quins beneficis més té per a les empreses tenir treballant a persones en pràctiques ?

• Contribueix a la formació de futurs professionals a la ciutat, tot millorant l’ocupabilitat en una acció de responsabilitat social.

• El programa es fa càrrec de l’assegurança d’accidents  de les persones en pràctiques.

• Flexibilitza la possibilitat d’ampliació de la plantilla, tot convertint-se en un període de prova dels treballadors i treballadores abans de la seva possible futura contractació.

Qui financia el projecte?  El Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, el Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu. Si voleu o necessiteu més informació, truqueu a Can Calderon, tel. 93 635 18 04 i pregunteu per Carmen Antolín ( Servei de Formació).

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE