Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Els tallers empresarials de l’ùltim trimestre

Els tallers empresarials de l'ùltim trimestre

Ja tenim definida l‘oferta formativa d’aquests mesos fins a finals d’any. Poc a poc anirà sortint a l’agenda per poder inscriure-us als cursos.

És una oferta variada que tracta de donar resposta a diferents àmbits: màrqueting, economia social, gestió empresarial, emprenedoria, econòmic financer, comerç, innovació …. Els temes: com reduir despeses, com gestionar persones, com fer el plan de màrqueting, formes jurídiques, fiscalitat organització i RRHH, màrqueting on line, pla de comunicació, com elaborar un pla de promoció i difusió del negoci, emprenedoria cooperativa, etc.

Els horaris segueixen sent competitius: de 2 a 4 hores, durant al matí, generalment a partir de les 9’30 hores. Ho fem així per què hem pogut constatar que aquesta és la franja horària més oportuna per facilitar l’assistència i participació. Els tallers són curts, adaptant els continguts a la consigna de que siguin pràctics i entenedors.

Tots els tallers són gratuïts. 

Es realitzen tots a les aules del Centre de Promoció Económica i Serveis a les Empreses Can Calderon.

Us detallem el calendari en un pdf, tot advertint que es poden produir canvis d’horari o calendari. I com deïem, anirem penjant a l’agenda els diferents tallers a mesura que s’apropi la data de realització.

Calendario_Set- Dic

 

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE