Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Els projectes empresarials del Viladecans Business Lab

Els projectes empresarials del Viladecans Business Lab

El mes de setembre vam fer la selecció dels projectes que formarien part del Viladecans Business Lab, un programa que,  com recordareu,  té com a objectiu oferir suport i recursos per a la consolidació de projectes empresarials amb possibilitats d’esdevenir empreses capaces d’aportar valor i ocupació a la nostra ciutat.

Doncs bé, els projectes van ser seleccionats i ja estan treballant activament en la seva maduració, alguns d’ells des de l’espai empresarial Delta Business Parc.

Començant novembre no volien deixar passar més temps sense donar notícia del bon nivell de viabilitat  dels projectes seleccionats, de la capacitat tècnica i personal mostrada pels emprenedors en la presentació dels seus projectes i de l’interès per portar-los endavant optimitzant els recursos, el suport i els espais que els ofereix el programa.

6 són els projectes que hi participen, pràcticament tots apliquen i optimitzen l’ùs de les noves tecnologies en les seves activitats i preparen estratègies i solucions de servei per altres empreses de sectors diversos (energia, seguretat, màrqueting, salud, indùstria, sector informàtic … ).

Us en fem una breu descripció de les activitats que els ocupen:

BeSwan .- Software industrial para el control productivo de los trabajos manuales incluídos en los procesos de trabajo de las empresas productivas.

Bezenevents és un projecte dirigit a difondre entre la ciutadania  els avantatges de trobar l’equilibri ment – cos a partir de la disciplina del Ioga i pilates.

Cabania: Formació, consultoria i desenvolupament de producte en robòtica, domótica i tecnologia pantalla tàctil.

Enermap: Creació d’una plataforma interactiva multilateral adreçada a la promoció de l’estalvi i l’eficiència energética als domicilis.

MassPeople: Creació d’una plataforma  on les marques poden crear un briefing de campanya per a la producció de vídeos gravats i viralitzats pels seus propis consumidors.

Tek3:  creació d’una empresa de solucions mòbils i web que serveixi com a plataforma per desenvolupar projectes relacionats amb Big Data.

A  mida que vagin concretant i avançant en la posta en marxa de les seves empreses us els anirem presentant amb detall.

Fins al següent  post del Viladecans Business Lab!

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE