Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Electro-Jar posa en marxa un innovador sistema de control i gestió de l’energia a l’empresa

sigeenLes despeses en el  consum elèctric formen part dels costos fixos difícils de controlar; de fet, gairebé ens limitem a mirar amb recel les factures que ens envien les megaempreses hidroelèctriques  i a pagar-les, és clar. 

Electro-Jar, a partir de les preguntes bàsiques que ens fem tots com:  paguem només el que consumim?, consumim el que efectivament paguem?, com podem verificar el consum?, com podem comprovar les factures? ….  han desenvolupat un sistema de control de la energia (SIGEEN) que permet verificar el consum real de les pròpies instal·lacions, fer comparatives entre els dies laborables i festius per tal de detectar fuites i despeses innecessàries, simular la factura i fer estimacions reals de despesa, generar gràfics que permeten estudiar l’historial de consums, … és a dir, controlar personalment les dades del consum d’energia dia a dia.

Aquest servei,  a més d’una  eina útil per controlar la despesa energètica, pot ser un instrument de decisió per una PIME, per exemple a l’hora de concretar tasques a realitzar.  

grafic

Un exemple: Un forn de pa, on cada dia a les 6 del matí es posa en el forn per preparar X barres de pa que es consumiran al llarg de les primeres hores. Amb aquest sistema  hem comprovat que, si en lloc de posar el forn a les 6 ho fem a les 7  i a primera hora el personal prepara el material per iniciar el fornatge a les 7, la reducció energètica és de X euros mensuals i  alhora s’ha incrementat l’optimització del treball.

Aplicat a la vostra activitat i la vostra empresa ¿se us acut com podríeu controlar/millorar/optimitzar la despesa energètica?. De fet, sabeu quant gasteu en electricitat? I quins són els elements /factors/maquinàries/horaris que provoquen una major despesa? Creieu que és important saber-ho ?

Més sobre electro-jar

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE