Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El supermercat del futur ja funciona a Corea

El newsletter de W!ALDIA ens porta una noticia que té molt a veure amb la innovació i l’ús de les noves tecnologies a l’empresa. No et perdis el video al final del post.

La cadena de supermercats coreana ‘Home plus’ ha posat en marxa un supermercat que combina la realitat virtual i la realitat física per tal de fer més còmoda la tediosa càrrega de comprar al super cada setmana.

Mitjançant grans panells lluminosos es mostren imatges dels productes reals tal com els podem trobar a les prestatgeries dels supermercats. La compra es realitza fotografiant els codis QR amb un telèfon intel·ligent que fa de carretó virtual. Un cop hem escollit els productes que volem completem la compra a través del mòbil i la comanda ens arribarà còmodament a casa.

‘Home Plus’ ha posat en marxa aquesta experiència en diversos llocs de la ciutat de Seül, així per exemple un dels llocs on ha tingut més èxit ha estat el metro de la capital. Mentre la gent espera el seu transport per anar a la feina o tornar a casa després de la jornada laboral, aprofita el temps per fer alguna cosa útil. El resultat de l’experiència ha estat l’augment espectacular de les vendes online del supermercat Home Plus en poques setmanes.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE