Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El geolocalitzador posiciona les empreses de Viladecans al mapa

mapaarticleEl Bloc creix, tant en membres com en serveis. Ja tenim actiu al bloc un servei que, pensem, pot ser d’utilitat a les empreses del territori: un geolocalitzador que, a més de situar gràficament en el mapa de la ciutat la ubicació geogràfica de l’empresa y  les seves dades bàsiques, permet ampliar, a voluntat de la pròpia empresa, la informació que vol compartir amb aquells que s’interessen per localitzarla.

El geolocalitzador utilitza la tecnologia ampliament coneguda de google-maps. Volem destacar les funcionalitats que n’hem afegit i que fan d’aquest servei una eina de màrqueting i comunicació  a l’abast de les empreses de Viladecans.

Des de l’inici, amb la fitxa que s’obre una vegada ubicada l’empresa en el mapa, podem veure  els continguts possibles que es poden consultar: dades generals, dades propies, fotografies i videos. À continuació les detallem.

1. DADES GENERALS : el sistema només ofereix, de sortida, les dades generals que identifiquen l’empresa: denominació, CIF, domicili social, activitat, CNAE, telèfon, fax i website.  És pot afegir a la fitxa  la imatge gràfica, el logo de l’empresa; només cal que la pròpia empresa ens el faci arribar.

ejem1cc

Aquestes són les dades pùbliques de què disposem nosaltres. Sóm conscients que poden contenir errades o inexactituds, per aixó us demanem que, quan les consulteu  si en trobeu alguna, ens féu arribar les modificacions a la següent adreça: mroblesr@viladecans.cat, o per telèfon, María Robles /Carlos Moreno al 93 635 18 04. També podéu utilitzar el mateix canal per afegir el logo de l’empresa a les dades generals contingudes a la fitxa.

2. Dades pròpies: en aquest apartat comencen les funcionalitats que van mes enllà dels directoris estándars.

El primer ítem és una descripció: les empreses tenen l’oportunitat d’explicar allò que pensin que les identifica i fer-ho amb les seves pròpies paraules. A partir d’aquí, i depenent del tipus de negoci o activitat, les empreses poden ampliar la informació fent referència a serveis específics, productes, etc.

ejem2cc

Aquest és l’apartat clau per promocionar-se entre els possibles clients que s’interessen per l’empresa  i presentar-se a les altres empreses. Mitjançant una eina de fàcil accès, els altres coneixeran on som, què fem i com posar-se en contacte. I gratis.

3. Fotos: es poden incorporar imatges a la vostra fitxa, i recomanem fer-ho per dues raons : per una banda, les fotos ajuden a  la localització geogràfica de l’empresa; per l’altra, i tenint en compte que “una imatge val més que mil paraules”, les fotos reforçen el coneixement de l’empresa i la seva promoció.

ejem3cc

Si ja teniu fotografies  a la pàgina web només ens  héu d’enviar l’adreça de la imatge;  si no és així ens podéu fer arribar les fotografies.

5. Videos: A més de les fotos, les imatges en moviment acaben de completar la presentació de l’empresa  i la doten d’un valor afegit: els videos  expliciten la transparència, coherència  i seguretat de l’empresa envers la seva organització i, sobre tot,  generen confiança en el client potencial, que accedeix al màxim d’informació sobre l’empresa abans fins i tot de posar-se en contacte. Es completa així la presentació atenent a totes les possibilitats que el programa permet.

ejem4cc

Les avantatges d’aquest servei són evidents: facilitat per localitzar qualsevol empresa de la ciutat  i accès a una  informació completa que  permet conéixer millor una empresa concreta. La informació continguda a les fitxes actua alhora com a promoció comercial del teixit empresarial del municipi.

Per tal de fer més inteligible les explicacions hem incorporat imatges que identifiquen els diversos apartats, però si voleu consultar la informació real, la que apareix al directori, cliqueu aquí

A la capçalera del  bloc hem situat l’entrada a aquest servei amb el nom genèric de DIRECTORI EMPRESARIAL. Estarà visible sempre per facilitar les consultes.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE