Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El CTAE organitza la Competició Europea de Navegació Satèl·lit

La Competició Europea de Navegació Satèl·lit és un concurs internacional creat l’any 2004 amb l’objectiu de fomentar i premiar les millors idees innovadores d’aplicacions de navegació satèl·lit. L’ESNC (acrònim de l’anglès European Satelite Navigation Competition) va obrir l’1 d’abril el periode de recepció d’idees, que s’allargarà fins al 30 de juny.

Aquest concurs compta amb un seguit d’avantages que us volem esmentar: premis importants pels tres primers guanyadors, avaluació per part d’un comité d’experts, presentació dels projectes, cerimònia pùblica de lliurament de premis i la possibilitat pel guanyador de participar en el Galileo Master 2011. A més, les activitats de difusió, amb presentacions a diferents fòrums empresarials, parcs tecnològics i campus universitaris, el material elaborat per difondre adequadament el concurs (fulletons, banners, pàgina web, pòsters, roll-ups ….) asseguren un bon nivell en el participants.

L’eslògan del concurs ens ha semblat molt bo: Una bona idea dins del teu cap, no és una bona idea. Treu-la i presenta-la .

Per saber més sobre aquest concurs: web ctae

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE