Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

El Centre de Tecnologia Aeroespacial(CTAE) en Globalgeo a la Fira de Barcelona

logo_ctae_cat_1Globalgeo mostra  les noves aplicacions, solucions i tecnologies relacionades amb la geoinformació, un mercat amb gran potencial de creixement i que obre grans oportunitats de negoci.

Durant tres dies, del 15 al 17 de març,  professionals, empreses i experts del sector es donen cita en una de les trobades més importants d’aquesta especialitat del sud d’Europa. 

En aquesta edició, el Centre de Tecnologia Aeroespacial (CTAE) estarà present al Palau P6, Nivell 0, Carrer B i Estand 2, per poder rebre a tots els visitants que vulguin visitar-nos.  Si voleu assistir podeu demanar-nos invitacions.

CTAE  organitza aquesta any la secció catalana del premi European Satellite Navigation Compatition, premi que vol premiar idees innovadores basades en tecnologia de posicionament satèl•lit, amb potencial d’arribar al mercat i en qualsevol àmbit (lleure, transport, LBS, art, enginyeria, agricultura….).

El llançament será el dimarts 15 en una conferencia en el marc del saló GlobalGeo (a les 14.30 h. al Palau P6 Sala B de la Fira de Barcelona).  En aquesta conferencia es presentarà el premi Internacional (amb la presencia de Ulrike Daniels) i també els detalls del premi català a càrrec del CTAE.

La Competició Europea de Navegació Satèl•lit (ESCN, acrònim de l’anglès European Satelite Navigation Competition), és un concurs internacional per premiar les millors idees innovadores d’aplicacions de navegació satèl•lit.

Va començar l’any 2004 amb tres regions associades, i ha anat creixent fins a formar una xarxa de 24 regions associades. I, fins l’any passat han pres part mes de 2000 desenvolupadors, amb un panel de jurats de 182 experts per avaluar les propostes.

El espectre de les idees rebudes reflexa el gran ventall d’oportunitats que ens obre la tecnologia de navegació satèl•lit: sanitat, oci, gestió de tràfic, transport…. Tant els individus com les grans industries poden beneficiar-se de la navegació satèl•lit.

El ESNC esdevé cada any, amb un període per recepció de idees que va des del 1 d’Abril fins al 30 de Juny.

Ens podeu demanar invitacions per assistir al Globalgeo contactant amb Maria Luisa López – mlluisa.lopez@ctae.org – Tel. 93 664 26 44.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE